Vragen à volonté

Onderstaande vragen worden ons vaak gesteld. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail ons:

info@q-rius.be of +32 (0)470 974 803

STAD IN DRIE GANGEN: VANWAAR DE VERSCHILLEN IN BUDGET PER PERSOON?

De rondleiding duurt 3 tot 4 uur (afhankelijk van de prijs). Telkens worden 3 cafés of restaurants bezocht. Q-rius werkt samen met diverse restaurants en naargelang het budget dat je kiest, worden de budgetten per restaurant aangepast. Het verschil zit in de keuze van de ingrediënten en gerechten. Is er een hoger budget beschikbaar, dan worden duurdere restaurants aangesproken.

WETEN WIJ OP VOORHAND IN WELKE RESTAURANTS WE ZULLEN TERECHTKOMEN?

Q-rius kiest ervoor om je curiositeit aan te scherpen en geeft niet op voorhand door welke restaurants zullen worden bezocht. Bovendien moeten we rekening houden met de beschikbaarheid van de restaurants, de grootte van de groepen, het aantal groepen op wandel op het moment van de activiteit enz…

WAT IS ONS MENU TIJDENS DE CULINAIRE RONDLEIDING?

Bij alle smaakvolle rondleidingen laten we ons verrassen door de chef. We geven de restaurants een budget en verder krijgt de chef carte blanche, hij maakt ten slotte reclame voor zijn zaak. Ook de gids weet niet op voorhand hoe het menu er zal uitzien. In principe wordt een voorgerecht geserveerd op basis van vis en een hoofdgerecht op basis van vlees. Bij beide gerechten is telkens een glas wijn inbegrepen (of een ander drankje aan gelijkaardig budget), en bij het nagerecht koffie of thee.

KUNNEN MENSEN MET SPECIFIEKE EETWENSEN MEEDOEN AAN EEN SMAAKVOLLE RONDLEIDING?

Ook voor mensen die een bepaald dieet volgen of een voedselallergie hebben, is het mogelijk om deel te nemen aan de rondleidingen. Dit dient op voorhand doorgegeven te worden zodat wij de restaurants op de hoogte kunnen brengen. Indien dit tot 1 week voor de activiteit gebeurt, is dit kosteloos. Gebeurt dit binnen de week voor aanvang van de activiteit, dan worden er € 15 administratiekosten aangerekend.

HOELANG OP VOORHAND MOETEN WE RESERVEREN?

Dit hangt volledig af van welke dag en welke rondleiding je wenst te reserveren. Telefonisch informeren naar beschikbaarheid is daarom aangewezen.

HOE GEBEURT DE BETALING?

Per overschrijving na de activiteit. We behouden ons het recht een voorschotfactuur te versturen, afhankelijk van de grootte van de groep en de budgetkeuze.

HOE ZIT HET MET WIJZIGINGEN EN ADMINISTRATIEKOSTEN?

Wijzigingen in het aantal deelnemers kunnen kosteloos doorgegeven worden tot 1 week voor de activiteit. Indien het aantal nog wijzigt binnen de week tot 48 uur voor aanvang van de activiteit, dan rekenen we € 15 administratiekosten aan. Indien het aantal nog vermindert tijdens de laatste 48 uur voor aanvang van de activiteit, dan blijft het volledige bedrag verschuldigd.

WAT BIJ ANNULERING VAN DE ACTIVITEIT?

Bij annulering tot 1 maand voor de activiteit worden 50€ administratiekosten aangerekend. Bij annulering binnen de maand voor de activiteit vragen we bovendien € 15 per geannuleerde gids. Bij annulering binnen de 7 dagen voor de activiteit, blijft het volledige bedrag van de activiteit verschuldigd.

RONDLEIDINGEN
À LA CARTE

STEDEN
BELEVEN

Q-WAT ?

icon_menu

[’ku • rie • uus]
1. uiterste staat
van nieuwsgierigheid
2. de zin om te proeven,
te kijken en te beleven