RONDLEIDINGEN À LA CARTE

Welkom bij dé specialist van smaakvolle stadswandelingen op maat van jouw wensen.
Proef met al je zintuigen van de mooiste steden van België. Wij gidsen jou graag met boeiende verhalen, verrassende anekdotes en smaakvolle tussenstops. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van formules en opties die je à la carte kan samenstellen tot de rondleiding van jouw keuze.

In 3 Gangen
Formule:
Rondleiding te voet of met de fiets met heerlijke pauzes in 3 gezellige restaurants voor een aperitief en/of voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht met koffie
Prijs:
Vanaf € 50 per persoon
Tijd:
Minimum 3 uur (middag of avond)
Bierwandeling
Formule:
Wat is er heerlijker dan in een gezellige bruine kroeg verpozen bij een lekker streekbiertje of je te wagen aan het pittige artisanale bier? Vergezeld van een gids die je onderweg leuke verhalen en anekdotes vertelt, ontdek je kroegen die niet meer weg te denken zijn uit de stad.  We stoppen voor 2 bierconsumpties.
Prijs:
24 € per persoon
Tijd:
Minimum 2 uur
Sneukeltoer
Formule:
Een gegidste tocht door de stad onderbroken met 3 tot 5 proevertjes in toffe winkeltjes en cafés. Op deze formule zijn tal van aanpassingen mogelijk.
Prijs:
vanaf € 15 per persoon
Tijd:
Minimum 2 uur
Thema
Formule:
Een rondleiding waarbij de gids je sappige verhalen vertelt rond een bepaald thema. Geïnteresseerd in kunst, architectuur, criminaliteit, markante figuren, stadsontwikkeling .... ? Vraag ernaar! Onze gidsen hebben elk hun specialiteit, we vinden bijna altijd een match.
Prijs:
Geen extra kosten
Tijd:
Vanaf 1,5 uur
Bootje?
Formule:
In sommige steden kunnen we een deel of de volledige verplaatsing doen met de fiets, via een bootje of met een paardentram. Heb je een ander vervoermiddel voor ogen? Vraag ernaar!
Prijs:
Supplement vanaf 10€ per persoon
Tijd:
Rondleidingen vanaf 3 uur
culinaire stadwandelingen

ETEN & DRINKEN

Steeds met heerlijke tussenstops waar je van de lokale specialiteiten proeft. Dit kan gaan van kleine proevertjes in een winkeltje tot een maaltijd in een restaurant.
Afhankelijk van je budget en tijd, stellen we je een programma voor.

boottocht koets of met de fiets

BEWEGEN

Wandelen of fietsen? Met de boot, de paardentram of … ? Je kiest het zelf! De mogelijkheden zijn verschillend van stad tot stad. Vraag ernaar!

THEMA’S

Welke onderwerpen boeien je? Ben je al dikwijls in een bepaalde stad geweest? Zin om eens iets anders te horen? Zeg het ons en wij zoeken naar de geschikte gids voor jouw verhalen.

VOOR WIE

Onze prijzen zijn gericht op groepen vanaf 12 personen. Bij meer dan 25 deelnemers worden extra gidsen ingezet.  Voor kleinere groepen vragen we een toeslag.
We leggen het je graag uit.
Bel +32 (0)470 974 803.

Boottocht met gids Brugge

STEDEN
BELEVEN

TIJD

Jij beslist hoe lang je rondleiding mag duren.
Sneukeltoer: vanaf 1,5u
3 Gangen: vanaf 3u

VRAGEN
À VOLONTÉ

PRIJS

Wij houden altijd
rekening met je budget.

Sneukeltoer: vanaf €15
3 Gangen: vanaf €50
Vraag een offerte op maat!