Brugge in de kijker! Laat je verleiden !

18.01.2017

Kom samen met ons :

  • Curieuzeneuzen in verborgen huizen en tuinen : We leren de echte Bruggeling beter kennen door een bezoek aan enkele huizen en tuinen. De wandeling eindigt met een verdiende koffie- of aperitiefstop.  In de voormiddag of namiddag, in de week of het weekend (duurtijd 2 uur) vanaf € 19 pp met inbegrip van gids, toegangstickets tot huizen en tuinen; koffie- of aperitiefstop.
  • Luisteren naar wijze verhalen in oude kroegen : verpozen bij een lekker streekbiertje of je wagen aan het pittige artisanale stadsbier Brugse Zot vergezelt van een gids die je onderweg leuke verhalen en anekdotes vertelt over Brugge en het bier! Ideaal om een vooravond te starten! Voor € 22 pp  voor 2 uur met de nodige natte proevers!
  • ’s Middags is de Brugse Lunchpromenade een topper! We gaan lunchen in een typisch Brugs restaurant. Daarna gaan we snoepjes proeven en bezoeken we één van de beste praliniers van België. We eindigen met een koffiestop in een typische locatie. Onderweg vertelt de gids leuke weetjes en sappige verhalen over de oude Breydelstad en dat op elke dag van de week of weekend voor € 50 pp (3 uur)

Leuke extra’s naast de vaste stad in drie gangen rondleidingen en sneukeltoeren !

Nog een extra troef ? een rit met de paardentram? een tochtje op de reien? een quiz element? liever met de fiets?

Jij vraagt, wij organiseren het voor je!

NIEUWS
GIERIG

NIEUWSBRIEF

Een nieuwe rondleiding of stad,
een tijdelijke actie of interessant
weetje. Schrijf je in voor onze
nieuwsbrief en je hoort het à la minute!


NIEUWS
GIERIG

STEDEN
BELEVEN

Q-RIUS
TO TASTE

RONDLEIDINGEN
À LA CARTE

VRAGEN
À VOLONTÉ